Jul 15, 2013

NY - day 47 & 48


Rääkides random asjadest mis elus juhtuvad.

 New Yorki jõudes võttis Mariga ühendust tema vana tuttav Helena ja tahtis temaga kokku saada. Mari kirjutas, et on suveks New Yorki kolinud ja ei saa kahjuks lähiajal enam Eestis temaga kokku saada mille peale Helena kirjutas, et kolib ka üsna pea aastaks New Yorki. 

See on ikka päris hull, kui väike maailm tegelikult on. Oleme siin olles kohtunud väga paljude inimestega, kes omavad Eestis sõpru või kes teavad kedagi kes on eestlane või kelle juures ulatuvad eestisse. Võiks ju arvata et kui meie populatsiooni juures ei puutu eestlaste ja eestlusega New York'is olles väga kokku aga ei.

Eile käisime Helenaga Coney Islandil. See koht on mulle juba nagu teine kodu. Sinna sõidab metrooga edasi-tagasi kaks tundi aga see on tõeliselt mõnus koht, kus aega veeta.

Kuna Coney Islandi lõbukasse tasub apparently minna nädalapäevadel, siis käisime eile hoopiski akvaariumis kus ma omale tattoo tegin. Real or not ... vähemalt näeb päris (close enough) välja. 


Täna käisin Hillsongis. Ma tõeliselt armastan seda kirikut ja neid inimesi seal. Olen olnud Hillson NYC fototiimis juba üle kuu aja, on tõeline privileeg teenida koos nende inimestega.

Stella töötab Amarinos, mis on Itaalia jäätisekohvik Union Squeri lähedal. Käisin täna kahe teenistuse vahepeal esimest korda seal jäätist maitsmas, jube kallis aga samas hea ja ilus. 
Väike jäätise lilleke maksis 5,25 dollarit.




















No comments:

Post a Comment