Jan 8, 2013

USA tour : Tallinn - Riga - Istanbul - New York


26nda detsembri varahommikul hakkasime Eestist liikuma Riia lennujaama poole. Viimasel hetkel lõpetasin pruutneitsikleitide õmblemise sõbranna pulma jaoks - ma peaks hakkama oma aega paremini planeerima...

Jõudsime Riia lennujaama parajalt varakult ja lend oli smooth. Istanbuli lõudsime kohaliku aja järgi umbes kuue paiku ja esmane plaan oli minna linna peale, kuna NY lennuni oli jäänud 12 tundi kuid otsustasime siiski, et lähme Istanbuli peale kolama tagasitulles, mil meil on selleks ka veel rohkem aega.

Starbucksis Reis Ümber Maailma mägides (ostsime lambisest lennujaama poest odava lauamängu :D) tulid meiega rääkima kaks Muhhamedi. Algus oli väga smooth - tahtsid Seidi pähkleid saada. Kuna nad olid natukene creepyd põgenesime sealt ja läksime lennujaama meigipoode kammima ja kõiki asju seal testima.

NY lend oli väga smooth ja 10 tundi läks eriti kiiresti ... vähemalt minu jaoks. Sain istuda akna all, kus oli mõnus magada ja aknast välja vaadata. See oli vist üks ilusamaid lende, kus ma kunagi lennanud olen. Türgist  startis lennuk hommikul vara ja terve kümme tundi oli pilvede peal valge ja päikesepaisteline, kuna ajavahe tõttu maandusime ka NY'i hommikul. Mõlemad lennud olid meil Türkish Airlinesiga - väga mõnus lennufirma, teenindus oli hea ja süüa sai ka palju.:)





Istanbul


JFK airport

No comments:

Post a Comment