Jan 8, 2013

USA tour : NY day two


Teine päev NY's ... esimene hommik seal. 

Ärkasime oma üllatavalt mugava diivani peal ülesse ja päike paistis. Aknast välja vaadates nägime väikseid hiinlasi tänaval sagimas ja pesu kuivama panemas. Tegime sõbrannadega väikse Skype kõne ja sattusime Seidiga nii hoogu, et hakkasime veidike kiljuma rõõmust, lihtsalt nii uskumatu tundus see kõik. Mõne aja pärast tuli ühest toast välja Scotti unine korterikaaslane, kes ilmselt arvas, et kuskil miskit põleb. Me olime miskipärast veendunud, et oleme korteris omaette ... üsna piinlik oli. 

Peale pikka sättimist läksime esimest korda omapead NY'i avastama. Nagu korralikud newyorklased ikka, ostsime esimese asjana omale hommikuks ühe mõnusa Starbucks'i kohvi. Võtsime sihikuks Broadway street'i, mis on NY's tuntud shopping street. 

Peale tunde ja tunde shoppamist olid jalad juba läbi ja õues oli juba päris jahe. Nagu see minuga alati juhtub oli ka sel korral kohalike sõnul NY's ebatavaliselt jahe ilm selle aastaaja kohta. Nii Bulgaarias kui ka Hispaanias oli minu saabudes seal ebatavaliselt külm ilm ... weird stuff.

Käisime ära ka Victoria Secret poes, nad on oma marketingiga ikka väga head tööd teinud seal. Juba poodi sisenedes tekib kergelt maagiline tunne ja tuleb silme ette kõik need fancyd fashion showd koos modellidega, kes tiibu kannavad. Poes on igal pool seinte peal ka modellide pildid ja loomulikult ka ilus pesu.
Ma olin kind of rebel ja ostsin Victoria Secret'ist omale ilusa musta seljakoti :)

























No comments:

Post a Comment