Jan 27, 2012

Let the travel blog begin

Juba homme ongi Londoni tripi algus. Proovin see reis iga päev midagi kirjutada ja mõtlesin, et alustaks sellega juba täna.
Londoni piletid ostsime paar kuud tagasi ja maksid need u. 45 euri - hind juba reedab, et lendame Ryanairiga.  Nende piletite sees on ainult käsipagas, mille alla mahub tillukene kohver. Algne plaan oli minna tühja kohvriga ja tagasi tulles see riideid täis toppida aga kuna Londonis peaksid praegu olema suured allahindlused, siis võtsime sõbrannaga kahepeale veel ühe lisakohvri.
Kohapeal ööbime motellis, mis peaks asuma üsna kesklinna lähedal. Reisi planeerides oli esimese asjana kindel see, et ööbimise peale ei tahaks palju raha kulutada ja nii ööbimegi segatoas, kus ühes ruumis on koos 20 inimest. Esimese asjana pakkisin oma kohvrisse pikad geto-tudukad .


 book about Tallinn published in 90s


Off to London tomorrow. I'm super excited. During this trip I'm trying to write a travel blog but I'm not sure how it is going to work out but we'll see:)
In London we'r going to stay in a hostel. We tryed to find the cheapest place possible so we'r staying in a room together with 18 random people :)


1 comment: