Jun 16, 2011

Chillin with the horses

Ühel palaval suvepäeval käisin ma hambaarsti juures, sain süsti ja üks auguke puuriti ka ära. Peale seda aga hakkas midagi hoopis põnevamat toimuma- nimelt võeti mind kodust peale ja hakkasime kambakesi liikuma Tallinnast välja shoodiplatsile. Mul polnud õrna aimugi, kuhu me lähme. Kohalejõudes leidsin ennast ühest turistitalust, kus meid tervitas üks kuri hani ja üübersuur siga. Kristel oli kogu selle asja taga- ta on fotograaf, kes on saanud 2 korda Londoni moeülikooli sisse(hetkel veel mõtleb,kas sinna minna), see juba ütleb nii mõndagi! Igastahes päev oli pikk aga ka väga lahe ja huvitav. Kogu tiim oli üli tore - 2 modelli , meikar ja fotograaf ning loomulikult ka kõik hobused, kes vahepeal kingi proovisid ära süüa ja tallata.


translation : Had a photoshoot with Kristel last week. The shoot took place at a farm with horses. It was really fun and u'll see the results soon !






















1 comment:

  1. Einoh ,mul andis paar päeva tagasi läpakas otsad :D Et pead veidi veel ootama.Aga kui soovi siis saan 2-3 valmis pilti saata(need mul netis üleval ka .) Ja suured tänud,et viitsid üldse asjaga kaasa tulla :)

    ReplyDelete