Apr 12, 2012

Paradise - day 2 and 3




Kui maailmas on olemas aeglane nett, siis nendest kõikidest kõige aeglasem on selle hotelli receptionis. Olen proovinud siin sedasamas blogipostitust teha juba ligi kaks ja pool tundi ja ei ole just liiga kaugele jõudnud.

Teisel päeval käisime Sharm el Sheikh'i linnatuuril. Giid rääkis, et Sharm on tegelikult ainult ligi 40nd aastat vana ja see ehitati algselt Iisraeli kasarmuks ja praegusel hetkel on see linn põhiliselt üles ehitatud ainult turistide jaoks. Siin ei sure ega sünni ühtegi inimest - kui, siis ainult juhtuslikult.
Tripi lõpus käisime jällegist vanas Sharmis shopingtuuril - neil on ikka mega ilusaid ehteid siin maal, eriti lahedad olid poed, kus kõik seinad olid ilusaid ja värvilisi ehteid täis. Mitte paarkümmend ehet seinas vaid pigem paar tuhat.

Mhmm, mis veel põnevat rääkida?! Teise ja kolmanda päeva blogi ma kirjutan tegelikult viienda päeva õhtul- kõik asjad on juba meelest läinud. Kuna meil pole toas netti ja receptino nett on ka nii aeglane siis pole siin just maailma parimad blogimise võimalused, kuid täna juhtus küll põnevaid asju. Märksõnadeks võiks öelda - kõrb, püssikuulid ja tulekahju ...


...järgmine kord räägin lähemalt :]










No comments:

Post a Comment