Jul 12, 2011

Day two @ Helsinki

Teine päev möödus võrreldes esimese kahe päevaga üli hästi - ei juhtunud ühtegi  suuremat katastroofi, mis oleks südame kõvemini põksuma pannud, kui mitte välja jätta mõned hetked kus rahvamassis peaagu kellegile oleks otsa sõitnud ;). Siin Helsingis on ikka väga palju rattaid igal pool, kõik on nii tervislikud ja liikuvad, chill. 
Hommikul tõusime suht vara ja Seidi tegi meile ülijammasid pannkooke, millest kahjuks pilti ei saa avaldada kuna peale moosi määrimist ei näinu need eriti fotogeenilised välja kuid maitse oli siiski ülijamma. Peale kolmetunnist kodus hangumist ja sättimist läksime linnapeale kolama ja pilte tegema. Eilsest päevast õppisime, et outfiti pildid tuleks alati ära teha päeva alguses, mil suur rattasõit ei ole veel soengut räsinud ja jalgadel on veel õhtuga võrreldes vähem sinikaid.
Shoppasime ka päeval paar tundi kuid vahepeal viskas see tegevus kopa ette - mis mõttega inimesed käivad tundide kaupa poodides ja kammivad läbi kõik riideriiulid kõikides poodides, et leida omale mõned hilbud, mis peaks neid ilusaks tegema. Kas teiste inimeste pärast? Paljud,ja vahest ka ma ise, hoolivad liigselt teiste arvamusest. Aga kui sa tänaval ringi kõnnid kas sind huvitab, mida mõni möödakõndija kannab või kas tal on meik peal? Ma olen hiljuti avastanud, et mind reaalselt ei huvita teiste riided või meik , mind ei huvita inimest vaadates tema välimus vaid pigem ma just vaatan inimeste emotsioone. Mulle täiega meeldib vaadata tänavail erinevate emotsioonidega ja tegevustega inimesi, see on nii huvitav :)
Ma proovin endale ka pidevalt meelde tuletada, et mitte hoolida liigselt teiste arvamustest kuna ma tean, et lõppude lõpuks loeb vaid Jumala arvamus ja ta armastab meid alati. Ta armastas meid enne, kuid me käru kokku keerasime ning ta armastab meid täpselt sama palju ka peale seda. See teadmine on ülicool:)

Aga jaa, päev oli täiega mõnus, ostsime paar asja ja tegime palju pilte. Homme plaanime minna ratastega Idakeskusesse- see on Helsingi kesklinnast päris mitu kilomeetrit kaugemal nii et vaatab, kas me üldse kohale jõuame. Poole tee peale oleme plaaninud põllu peal piknikku pidada aga vaatab veel, mis sellest mõttest saab ja kas me üldsegist mõne põllugi leiame:)



                                                                    
                      Day two in pictures :































No comments:

Post a Comment