Jul 10, 2012

Eesti blogija Anete Palmik Gossip.ee'le: Mulle meeldivad inimesed, kes julgevad erineda


Mõnda aega tagasi leidsin oma Facebookist kirja  gossip.ee  poolt soovig aüks pisike intervjuu teha. Nagu ma olen aru saanud, otsivad nad ülesse erinevad eesti blogijad ja uurivad natukene nende elu ja blogi kohta. 

Rääkisin veebiväljaandele oma tegemistest, blogist, stiilist ja natukene ka tuleviku plaanidest. Peale artikli ilmumist pani sõbranna tähele, et sõna Jumal asemel on kasutatud kirjapilti "J-mal". Vihjasin seejärel toimetajale, et sisse on sattunud kirjaviga, kuid toimetaja oli hoopiski teist usku ja nende usus ei tohi öelda sõna Jumal - vähemalt nüüd artiklit lugedes teate, kuidas tegelikult olema peaks:)


A while ago one Estonian website sent me an interview request and now there is an interview with me on the site :)  http://gossip.ee/articles/15547-eesti-blogija-anete-palmik-gossip-eele-mulle-meeldivad-inimesed-kes-julgevad-erineda?locale=et . If you are reading this text here then you apparently will not understand the article because it's in Estonian but to sum it up I talked about my blog, style, life in general and also a bit about my future plans.


No comments:

Post a Comment