Apr 2, 2014

Noored naised kogunevad laupäeval Tallinnas




Laupäeval, 5.aprillil toimub Tallinna Reaalkoolis esimest korda üle-eestiline noorte naiste päev nimega Filter. Päeva eesmärgiks on aidata noortel naistel leida oma identiteeti ja väärtust.
„Tänapäeva ühiskond toodab katkiseid inimesi,“ ütleb sündmuse peakorraldaja Laura Remmel. Ta lisab, et „paljudele tütarlastele pole kunagi keegi öelnud, et nad on väärtuslikud“. Seda sõnumit soovibki Filter noorteni viia.
Päev algab kell 12:00 avaüritusega, kus kuuleb musitseerimas ürituse peakorraldaja tuntud nimekaimu Laura Remmelit (endist Põldvere) koos oma muusikust abikaasa Joel-Rasmusega. Seejärel toimuvad seminarid erinevatel teemadel - tervisliku toitumise seminar, mida viib läbi Victoria Kass; praktiline enesekaitse seminar ja inimkaubanduse teemaline seminar on vaid mõned näited sellest, millest Filtri päeva jooksul kuulda võib.
Lõpuüritusel, algusega kell 18:00, võib kuulda muusikat tegemas Daniel Levi Viinalass'i, kes tuli hiljuti välja lühikese ajaga suurt tuntust kogunud muusikavideoga „Silent streets“.
Päeva jooksul toimub veel nii mõndagi - kohal on näiteks fotokabiin, kus osalejad saavad endast ja sõbrannadest mõnusaid pilte teha.

Üritus on tasuta ja toimub juba eeloleval laupäeval. Filter leiab aset erinevate Eesti koguduste koostöös. Osalema on oodata üle kahesaja tüdruku ja noore naise.

Ürituse kodulehekülg:  http://filter2014.wix.com/sisterhood


No comments:

Post a Comment