Sep 7, 2011

New beginning

Esimesed 3 päeva ülikoolis on läbi ja mida enam ma seal loengutes käin seda huvitavam asi tundub. Täna toimus esimene "moeshow korraldamise" loeng ja seda õpetas naine, kes seisab enamus eestis toimuvate moeürituste taga. Näiteks FIBIT ja Tallinn Fashion Week on tema algatatud. See loeng oli täiega huvitav ning peale seda läksime Baltica kvartalisse moe ja disaini loengut kuulama - vähemalt nii ma arvasin. Kohale jõudes tuli välja, et olin sattunud Baltica gruppi suurde saali ning ürituseks oli EKA moeosakonna tutvumisõhtu, mille raames ka need loengud toimusid.
Enne moealase jutu kuulamist avanes meil üliawesome võimalus teha väike ringkäik Montoni tööruumides. Apppii, see reaalselt oli tõsine dreamoffice. Esiteks olid kõik kohad täis moodboard'e ja riidenäidiseid, kanganäidiseid ja värvinäidiseid. Pluss kontori arhidektuur oli nii nii ilus. Hästi kõrged laed ja palju klaaspinda, aga samas mitte liiga palju-  just õiges koguses. Tegin paar piltti ka aga need pildid ei anna kindlasti edasi sama emotsiooni, mis koha peal oli. Samal õhtul tutvustati ka verivärsket EKA moeosakonna ajakirja MOOD.

Sain eile meilile Tallinn Fashion Week'i kutse. See toimub sellel aastal Balti jaama tunnelis. "Moeshow korralamise" õppejõud rääkis ka täna sellest tulevast üritusest ja selle korraldamisest. Tõotab tulla jube põnev, proovin palju pilte ka teha :] 




My first three days at the university have been really interesting and exciting. I went to one Estonian fashion company today. They had the coolest office ever and it was just generally  awesome.
I recieved an invitation for the opening event of the Tallinn Fashion Week, it's gonna take place in a tunnel. I'll show u the pics also some day :]


















5 comments:

  1. AWSOME!!!!Jumal näitas kuhu minna....ja nüüd oledki sellest ülipõnevas jumala teekonnas!!!Ajee.Pokerface ka ...veits kade olen:)

    ReplyDelete
  2. Whaaat LFW toimub Bati Jaama tunnelis?
    Omg, world's gone crazy! Nononononoooo!

    ReplyDelete
  3. Noh, vähemalt nad pesevad selle tunneli puhtaks:D

    ReplyDelete
  4. TFW avaüritus on ja Balta tunnelis aga teised showd on ikka mujal :D

    ReplyDelete