Mar 14, 2010

Real stuff

Tänasest päevast alatest võite leida AP. stuffy kahest ülinunnust poekesest.

* FAKTORY
http://faktoryfaktory.wordpress.com
http://faktoryfaktory.wordpress.com/2010/01/04/riided-anete-palmikult-ehk-pa/#more-378



Faktory on mõnus pood Tallinnas, mille ruumidesse mahuvad ühte kokku kasutatud hilbud, mööbel, nõud, toredate ja andekate inimeste poolt valmistatud ehted ning muu avastamist väärt kraam.
Faktory jälgib kindlameelselt taaskasutuse põhimõtteid ning armastab samas ka kohalikku disaini. Kogu kaubavalik on pidevas ringluses ning uueneb iga päev!
Faktory on end sisse seadnud inspireerivasse Zelluloosi kompleksi kohe Rock Cafe külje alla, Tartu mnt 80 E. Kõige hõlpsamini pääseb sisse Tartu mnt poole jääva kangi alt.
Faktorysse tulevad asjad peamiselt Norrast ning Saksamaalt. Originaalseid ehteid ning muid põnevaid vidinaid teevad Faktorysse head sõbrad.
Faktory toodab sulle lahedad riided hea hinna eest, leidmisrõõmu ja šokolaadi polegi vaja!
Faktory on avatud T-R kl 12-19 ja L 10-15.

* LES PETITES

http://www.lespetites.ee/
http://www.lespetites.ee/pood/anete-palmik



Les Petites on väike armas roosa pood, kuhu oled oodatud sukelduma ainulaadsesse aksessuaaride maailma! Teeme kõik selleks, et tunneksid end nagu kodus. Tulles võid kohe sooja mantli seljast heita, ajakirju lapata, ehteid proovida ja lihtsalt end hästi tunda. Külastada tasub meid iga kuu või nädal, sest just nimelt iga kuu ilmub meile taas midagi põnevat müüki ning kohapeal valmivaid esemeid lisandub lausa iga päev!

No comments:

Post a Comment